Tisdag

Idag har det känts mycket mycket lugnare med allting jämfört med igår puh. Blir helt fel när det händer såna där otäcka saker=S Man märker verkligen hur allt kan förändras bara på en sekund och man inser att man borde ta vara på tiden man har med sina nära och kära för rätt som det är så händer det.
Andreas fick en rejäl sovmorgon idag iaf..till kl 12 haha =) Så jag fick lite egen tid med Nova imorse, det var mysigt det med.
Vid tre drog jag och Nova till Mjölby och firade min morfar, som var hemma hos min mamma, då han fyller 75 år på lördag.
Älskling var hemma med Chili för vi vågar inte riktigt lämna henne själv just nu när hon beter sig så wierd..typ pms eller nåt *S*  kan inte vara långt kvar till löp nu.
Hade inte så bra fantasi när det gällde present till en 75-åring som redan har allt och lite därtill så det blev en pläd och några triss =D 
Med andra ord blev det tårta nu igen då..knappt en vecka sen man åt det sist och på måndag fyller mormor och den 29:e fyller min syster..blir mycket tårta den här månaden haha.Åh suck..kom precis på att jag glömde vår kamera hos morsan ..typiskt.

När vi kom till Boxholm igen och jag fixat över pengar till mitt andra kort då det andra inte ville fungera så kunde jag äntligen hämta ut Novas kläder vi beställt. De var super fina och det tyckte hon med. Bara sken om hela ungen när hon öppnade påsen, speciellt när hon såg den leopardmönstrade koftan hihi.

Dags att krypa ner nu tror jag, ska upp tidigt imorrn och åka till arbetsförmedlingen..kuuul! eller inte.

natti på er

Oroligt...

Idag är nog värsta dagen på länge..sitter här med blandade känslor och jag vet inte vad..varför ska allt hända på samma gång? Min tjej kompis ligger på BB för igångsättning, inte hört något än om hur det går så börjar bli lite nojjig men hoppas det går bra för dom och att bebis kommer snart=) Tänker på dig gumman.
Vid 11 tiden i förmiddags fick jag ett mindre roligt samtal..pappa ringde och sa att farfar förmodligen fått hjärtinfarkt men vägrade åka in till sjukan. Så han satte sig i bilen och åkte uppifrån sthlm och ner direkt för att prata med honom.
Några timmar efteråt hörde jag att de ändå tagit sig in till slut då innan pappa var nere men på vägen dit fick han hjärtstillestånd och när de kom in gjorde det upplivningsförsök eller vad det heter..vet inte hur det gick eller hur läget är just nu för jag får inte tag i pappa eller någon.
Hoppas verkligen att allt är under kontroll nu..sitter här på helspänn och väntar på att telefonen ska ringa.


UPPDATERING kl 18:33

Nu har jag fått reda på lite mer och min pappa har även varit här. Läget är stabilt nu, han hade 3 förträngningar i hjärtat.
De har opererat honom en gång nu och ska göra det två gånger till men det blir inte förrän nästa vecka.
Jag pratade med honom i tele för en liten stund sen med och han lät relativt pigg så känns som en stor lättnad.

Snart är det dax..

Hann inte sätta mig här igår heller, var iväg nästan hela dagen sen var datorn ockuperad mesta av tiden dessutom haha
Men iaf vi var på möte igår och fick reda på att jag bara är ledig 2 veckor till, sen bär det ut på praktik+timvik inom äldreomsorgen här i Boxholm..ska bli såå skönt att komma ut och göra någonting igen. Börjar bli segt att bara vara hemma , har ju väldigt mycket att styra med hemma med förstås med Nova , hund och allt men ändå är det skönt att få komma lite hemifrån.
City Gross blev det igår med , var där i nästan 3,5 timme..det var segt men var så mycket folk så det tog sin lilla tid. Skönt att ha storhandlat nu iaf och så hämtade jag ut paketet och min nya bikini var riktigt najs =) såg bättre ut i verkligheten än på bilden.
 "Svärmor" kom till oss igår med men jag hann inte träffa henne så mycke för först var det ju som sagt möte sen City G.

Blonderat mig har jag gjort nu med ! Sensation =D

Annars idag har vi gjort en del med.På förmiddagen gick  jag, Nova och Andreas  till "OK-parken" och åt glass och lät Nova leka lite, tyckte hon var roligt. Och så tjatade hon till sig ett "My little pony set"  hihi.
Sen bar det hem och städa och laga lite mat. Jag blev så seg på eftermiddagen så jag gick faktiskt och la mig en stund. Då passade Nova,Anton och Andreas på att gå ut till lekparken en sväng.Sovit lite dåligt på sistone så behövde ta igen lite. Hoppas bara jag kan sova inatt nu haha

Ikväll blir det film och mys framför tv:n. Jag och Nova satt och tittade på Disney dags förut och åt lite Cheeze balls hehe mysigt.Nu ska jag se 102 dalmatiner med Anton Och älskling haha fanns typ inget annat på tv:n ikväll.

Nu är det drygt en vecka kvar tills jag ska sluta röka och allt =S



Tittar på Disneydags, Nova har munnen full med Cheeze ballz =D

Yesterday..

Igår började dagen med att vi gick upp kl 8 och började storstäda..fick ett sånt där ryck man får ibland =P
Tog ett tag..inte för att det var så värst illa men jag är så petig med allting hehe , så när jag var klar med det så var jag helt slut. Efter det vart det lek med nova och ut på runda med Chili , Nova somnade typ vid 13 , hon som typ aldrig brukar sova middag men hon var lite trötter hon med hihi.
När jag sen stod och lagade mat så fick jag en liten snilleblixt och fick för mig att jag och Nova skulle "rymma" iväg en sväng och bara umgås hon och jag , så en 50 min senare satt vi på bussen på väg till Mjölby =)
Var och hälsade på mamma lite sen var min morfar där med och Nova fick leka med Carro lite..(favvomoster=P) , sen bar det hemåt igen runt 7 snåret. Var jätte roligt att åka iväg med Nova så faktiskt, hon var så himla glad och nöjd att hon och jag hittade på nåt själva=)  När vi kom hem blev det att bada för Novas del sen somnade hon på 2 min hehe.
Och jag fixade faktiskt brynen igår kväll =P så en punkt avklarad nu iaf.

Nu ska jag gå och hämta ut paketet från HM och sen blir det möte..sen storhandla=D



Nova redo för M-by hihi


Solsken=)

Idag blev det ju jättefint och soligt väder=) sköönt.. Varit ute och lekt mm det mesta av dagen, allt för att ta vara på solen.
Nova har ätit dåligt och varit allmänt gnällig de senaste dagarna så börjar bli lite orolig snart om det inte vänder igen.. men är nog inget allvarligt hon kanske fick treårstrots på sin 3 års dag? haha
Hon cyklade såklart ute också , en liten stund iaf sen var det roligare att leda cykeln med Kitty i korgen hihi.
Jag åkte iväg vid 17 snåret och kom hem vid 21 och då hade sessan redan somnat så jag fick inte säga god natt =(. Hon var trött ikväll tydligen hehe


Tisdag

Tråkigt väder idag..känns som att hösten är på väg redan . Nästan lite deprimerande tycker jag, i juli ska det ju vara soligt och skönt=) Hoppas på bättre väder imorgon.
Blev inte att göra så överdrivet mycket idag förutom att gå och köpa värdekort typ och tvätta haha =P roligt roligt. Har spelat spel med Nova , "Fem myror är fler än fyra elefanter" men hon ville hellre bygga med myrorna än spela hihi.
Tråkigt att det blåser och regnar så mycket, känner  inte alls för att gå ut till någon lekpark idag men verkar som att det behövs trots allt så Nova får göra av med sin överskottsenergi. Hon klättrar snart på väggarna här inne haha

Jag och Andreas har pratat lite om att kanske åka till busfabriken på Lördag, skulle vara kul för Nova=) Jag har aldrig varit där heller. Men vi får se, är det fint väder så är det ju roligare att åka och bada lite än att vara inomhus. Och nu har hon ju två nya bikinisar att "inviga" med hihi.

Insåg just att nu är det bara 10 dagar kvar tills det är dags för "Madde vs Cancerpinnen" haha fy, ska bli roligt att se hur det går den här gången men hoppas verkligen jag lyckas. Nån som vill joina mej?? =D




Nova ville hellre bygga än spela hihi =D

glömsk..

Glömde sätta mig med bloggen igår =P Nova blev ju som sagt 3 hela år igår , kan inte fatta att hon blivit så stor.
Men nu blir det att försöka få bort både napp och blöja , kommer gå sååå bra, eller inte hehe hon är så envis.
Vi får väl försöka vara envisare.
Igår iaf så var Nova uppe tidigt för hon ville ut och prova att cykla utomhus och det gick rätt bra faktiskt , styra kan hon iaf.
Men hon ville gärna trampa bakåt och då händer ju inte så mycke =D Sen var vi och handlade och jag fick skena in i affären tre gånger för jag glömde saker hela tiden hahaha illa.

När vi väl tog oss hem igen iaf så gick Nova, Andreas och Anton (Andreas bror)  till linbanan en sväng och sedan till lekparken här utanför. Tyckte hon var superkul och hon blev helt slut efter allt  så hon somnade på två röda vid halv åtta tiden och sov HELA natten hehe det var skönt faktiskt att slippa bli väckt för en gångs skull.

Jag tog med mig Chili ut i skogen och gick i över en timme sent igår kväll med så var helt slut när jag kom hem med =D
Så vart duschen sen sova. Och tro det eller ej men älskling somnade före mig , det händer inte ofta haha.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och se vad man ska hitta på idag =D

bye



Kalas

Idag hade vi kalas för Nova , som egentligen fyller imorgon=) Varit folk här sen kl 13 ungefär och den sista åkte vid 19 snåret så lite trött nu hihi. Varit en lyckad dag..Nova har haft jätte roligt med allt folk men det bästa var ju att öppna presenter så klart. Det roliga var att Nova började tjata om tårta redan kl 11 i förmiddags men sen när vi väl skulle fika så ville hon inte ha något haha hon ville bara leka med ballonger och annat skoj.
Just nu sitter hon och tittar på en av filmerna hon fick och är helt slut lilla "sessan", Andreas och hans bror är iväg och köper pizza..är lite onyttiga idag men det får man gott vara ibland tycker jag. Så blir lite mys framför tv:n snart och sen blir det nog sängen ganska skapligt för allihop =D

( PS: Madde (svärmor) om du ser det här så glömde du din kamera väska här, så du vet var den är hihi )


 Prinsessan själv=)



Tårtan=P "svärmor" hade med sig massa smultron så slängde på några stycken hihi vart supersmarrigt.



Några av presenterna Nova fick =)



En jättefin cykel fick hon med , och tro det eller ej men hon nådde faktiskt ner till tramporna=D

Bilder



Chili siktar in sig på en myra =D



Novis <3



Nova ger järnet på hästen hihi



Lördag

Helt slut ikväll känner jag puuh. Vi har städat i massor idag, handlat och suttit ute , varit i lekparken plus att jag tränat hund och gått en sväng.  Låter kanske inte så jätte ansträngande , men jag är helt döh haha .
Nova har varit uppe i varv ändå sen hon vaknade imorse och tjatat om paket och det ena efter det andra, hon vet verkligen hur hon ska göra för att trötta ut mamma och pappa*S*

Nu är det mesta förberett och klart inför kalaset imorrn iaf=) Det är skönt.

Ikväll blir det bara att slappa och mysa lite framför tv:n..hur länge jag nu orkar hålla mig vaken hihi

tänkt..

Känner just nu att allt börjar falla på något vis..måste ta tag i allt jag gått och intalat mig själv så länge.
Men det händer aldrig..blir bara att man säger "jag ska göra de..och det..och det" men sen tar det slut liksom.
Tappar motivationen. Men nu ska jag banne mig ta tag i det. Bestämt att 1 augusti då är det upp till bevis ..ger mig själv en utmaning. Att ställa om mitt liv.  Ska sluta röka och börja träna ordentligt igen och bara köra på det. Inget ska få komma i vägen, vill bara ha de gjort. Plus att det gamla inte får komma ikapp mig. Bara tänka framåt helt enkelt..det som hände igår, det var igår..idag är en ny dag. önska mig lycka till =)

Till dig


Bilder



Chili håller utkik på balkongen =)



En cigg i solen



Verkligen dags att fylla i tatton snart , ser ut som sprickor överallt haha

Novis<3

På måndag blir vår lilla "sessa" hela 3 år så hon är inte så liten längre.
Guh vad fort tiden går, känns som att det var igår man satt med henne i famnen för första gången.
På Söndag blir det kalas för henne iaf, hon längtar verkligen kan jag säga , frågar nästan varje dag om hon fyller år hihi. Ska bli roligt att se minen på henne när hon får se Prinsess tårtan och alla presenter.



Nova då och nu =)




Oblaten till Tårtan :)

HotHot=D

Shit vad varmt det är idag, men sköönt det men självklart så har vi tvättsugan bara för det. Såå typiskt =(
Jag min nöt fick för mig vid halv tre tiden att jag skulle gå en lite längre runda med Chili för att träna lite..o tjena höll på att dö av värmeslag haha och Chili stackarn flåsade som ett ånglok. Tss, får väl gå ut en sväng senare istället antar jag för blev inte mycket träning där  , hade bara i tankarna att komma hem igen och ta en kalldusch typ.

Nova fick lite lyx iaf..fick bada balja på balkongen hihi..om ändå en annan fick plats där i men icke .*S*

Fy jag klarar inte av att sitta i den här skrubben mer nu, är så hett här inne så drar mig utåt igen ,..får återkomma senare ikväll, se om man klarar av att sola lite till.




"Grodan" i Baljan hihi



Helt utslagen efter promenaden stackarn =S




Det Här Med Rökning

Ja, jag är rökare tyvärr. Har försökt sluta flera gånger utan resultat, alltid nåt skit som dyker upp i samband med rökstopp som gör att man hamnar där igen. Eller så skyller man bara på att det gör det, jag vet inte.
De säger ju det att har man BARA viljan att sluta så går det hur lätt som helst, ljuger jag för mig själv..vill jag inte egentligen? I och med att jag alltid misslyckas fast jag så gärna vill lyckas.

Ångrar grymt mycket att jag en gång började, för det är jäkla mycket lättare att börja än sluta. Jag tänkte det och har tänkt hela tiden att jag kan sluta när jag vill och inte är beroende. Jo tjena , så lätt var det ju inte.
Ciggen finns där liksom , som en vän. När jag röker får jag en stund för mig själv att varva ner från allt runtomkring , kopplar ihop den med avslappning och lite lugn och ro helt enkelt.
Men är det verkligen värt alla pengar, sjukdomar, stank, rökhosta mm bara för 2 minuters lugn och ro??
Det låter inte klokt men tydligen så är det det för jag röker ju fortfarande trots att jag vet allt detta....?






Lite Bilder



Jag och *Sessan*




Nu är det klippt...!

Haha nu har jag klippt till honom ordentligt =D



Jag redo med saxen



Allt hår som åkte av..en hel del=)



Fin han blev va? =D

Blev sol idag trots allt=)

Idag har jag bara slappat i stort sett. Suttit på balkongen halva dagen och hinkat kaffe och cigg haha
Man får ta såna dagar ibland:P Skulle egentligen behövt gjort massor av saker här hemma men men kommer en dag imorgon med. Nova är ovanligt tjatig och sprallig idag..alltid tvärtemot vad jag är. Men får väl bli att gå ut till lekparken en sväng snart så hon får springa av sig lite i den skööna solen.
Verkar som det är nåt tjall på linjen idag med..min telefon har varit dödstyst i stort sett hela dagendet är minst sagt wierd för att vara min. Den kanske strejkar hehe

Älskling tjatar om att jag ska klippa honom ikväll ..tjatat minst två veckor om det nu men jag glömmer bort det hela tiden. Får väl ta och försöka få det gjort nu ikväll så jag slipper tjatet hehe och ska jag vara ärlig börjar hans hår bli lite väl vildvuxet =D







Solig bild på mig och "Chilipeppar" hihi

Onsdag = valpkurs

Idag vaknade jag tidigt pga att både Nova och Chili var uppe och busade hihi. Ovanligt att Nova vaknar innan kl 9, så blev lite chockad när jag tittade på klockan och såg att den inte var mer än halv 7 XD.
Men men så kan det vara hihi. Vad händer idag då?

Jo, dagen blir relativt lugn fram till fyra snåret för då ska jag ta med mig Nova och hund till "svärmor" och hälsa på lite sen blir det vidare för mig och Chili till valpkursen på Hundia i Mjölby vid 18.00. Se om det går bra idag, ska vara promenad i stan. Det ska bli intressant att se hur chili klarar av det. Hon är lite nervös av sig.

Älskling ska få sitta hemma och vänta på att telefonen (förhoppningsvis) ska ringa ang jobb. =)
Håller tummarna för honom, men tror han ligger bra till.

Nu bär det av ut till lekparken med la familia :P Får se  om jag skriver lite ikväll om hur det gick med allt.

Tjao
        


ung mamma



Jag tycker personligen att vi som är unga mammor är väldigt starka och modiga som vågar stå för dem vi är trots kommentarer och nedvärderande blickar från höger och vänster.
Blev själv gravid när jag var 16 år och födde min dotter när jag var 17 år..idag är hon snart 3 år gammal och livet hade inte kunnat vara bättre. Att behålla henne trots allas åsikter och moralpredikningar  är det bästa jag gjort i hela mitt liv och är så stolt att jag vågade göra det. Jag har vuxit och blivit en mycket starkare person och jag och min dotters relation är toppen bra. Så ni som är eller ska bli föräldrar vid "tidig" ålder, stå på er, gör inget mot er egen vilja utan följ er egen väg.
Folk säger att man förlorar så mycket om man blir förälder vid ung ålder..vadå förlorar? Jag tycker inte man förlorar någonting, däremot vinner man massor! =)

RSS 2.0