Helg

Jao , nu var det visst några dagar sen man satt här igen=P Men men livet rullar på ..inte står det still iaf hihi.
Ikväll blir det bara att mysa med älskling<3

Tisdag..eller?

Kommer knappt ihåg vad det är för dag haha..rätt vimsigt här just nu. Usch men men så kan det vara=P
Igår försökte "svärmor" lära upp mig lite i sömnad osv , gick la sådär haha inte hållt på med nåt sånt på typ urminnestider. Men kul var det iaf=)
Idag har jag iaf varit på praktiken och grejat lite. Imorrn ska jag till K här nere och prata lite, se om man kommer någon vart. Och så blir det praktik med förstås.
Måste försöka hinna med hemmet snart med, så himla mycket som händer nu. På torsdag ska vi och kika på ett hus iaf=)..inte till oss men ändå ..hahaha

Ska natta Nova nu , se om ja sätter mig senare!

Sunday morning

Då börjar helt plötsligt även den här helgen lida mot sitt slut..varit en lugn men ändå jobbig helg. Så mycket i huvudet, känns som det ska spricka. Svårt att fatta ett beslut bara sådär , ska troligtvis upp och titta på alltihopa nu i veckan.
Igår umgicks jag med hundarna hela dagen och framåt kvällskvisten åkte jag till mamma en sväng. Hittade en gammal tidning där de stavat fel överallt bland annonserna typ , höll på att garva ihjäl oss haha. Skönt att få skratta lite , när det varit som det varit. Andréas och Nova är borta än , men kommer hem idag så det ska bli kul. Saknat dem båda mycket kan jag lova.

Ne, om man skulle ta och slå på en balja kaffe och försöka vakna ordentligt innan man ger sig ut i regnet=)

Fredag kväll

Jahopp, då sitter man är ensam en fredag kväll och rullar tummarna..hmm nevars :P Har ju hundarna med förstås.
Andreas och Nova är hos "svärmor" tills imorrn, skönt att vara lite ensam ibland. Känner verkligen att jag behöver lite lugn för mig själv. Har hänt så mycket den här veckan plus att jag har tusen tankar i huvudet och massor att fixa och dona med. Ska snart fatta ett jätte stort beslut. Någonting ja drömt om ända sen jag var liten håller plötsligt på att bli verklighet. Men är jag verkligen beredd att satsa allt på min dröm? Rädd att ångra mig i framtiden om jag inte gör det. Ser det som en så himla stor möjlighet att äntligen bli fri, äntligen kunna göra det man verkligen vill och äntligen kunna stå på helt egna ben. Frågan är ju som sagt bara om man är beredd att klippa navelsträngen och flytta på sig typ 30 mil..allt är istort sett fixat och klart men a ..hmm får ta en riktig funderare.

"Fjant" var på besök




1 oktober

Haha, sitter här och skrattar lite gott åt älskling *S* Tv:n på Novas rum dampar lite ibland så han slog till den, lite väl hårt, så krukväxter, dvd:n och alla Novas filmer ramlade ner hahaha. Så nu är det jord överallt. Gud så dant!
Precis ätit lite mat , idag bjöds det på  kycklinggryta med ris =) Smaskigt!
Imorse smög Nova upp före oss och fixade egen frukost, bytte blöja själv och städade på sitt rum(trots att hon inte är riktigt på alerten..hmm undra vad hon vill ha nu haha. Sist hon betedde sig lite så ville hon ha en sparkcykel hihi.
Men hon är så duktig så=) Hon ville dammsuga , men det gick inget vidare hon blev bara förbannad för den var så tung XD.






Sorg





När jag vände blad i almanackan idag började jag gråta, skriver alltid upp saker som ska hända osv.
Imorgon skulle vår son kommit till världen, usch det känns så konstigt. Jag har inte ens klarat av att gå till kyrkogården sen begravningen. Förstår egentligen inte varför, men tror att jag är rädd för att bryta ihop när jag väl kommer dit. Men ändå bestämt att gå imorgon och sätta lite blommor, och trotsa min rädsla.

RSS 2.0