Wednesday

Var nere med Nova till Vårdcentralen igår som sagt och de klämde och kikade, tog prover och hit och dit.
Halsprovet visade inget direkt onormalt , men mandlarna var ändå lite svullna så det tyder ju iaf på förkyldning.
Urinprov har vi inte lyckats få än så länge..skapligt svårt. Men hon verkar ändå må lite bättre idag, trots att hon fortfarande har lite feber.
Tycker så synd om min lilla älskling<3  Blev med andra ord ingen praktik vare sig igår eller idag.
Hundarna verkar må lite bättre idag med faktiskt så det är superskönt. Bara ögona kvar som ska ge sig men ser  bra ut nu iaf med jämfört med igår.

Är hundkurs idag med så dit ska jag och Chili om en halvtimme, är bara denna gång kvar typ. Nästa onsdag är det avslutning så vill ju inte missa det. Hon har ätit bra och varit rätt lik sitt "vanliga" jag så det går nog bra.



Sjukstuga=(

Fy jag blir knäpp..började ju med att Azlan fick ögoninflammation igår, det är ännu värre idag plus att han är jätte slö nu. Chili har också blivit dålig. Kräks, varken dricker eller äter. Och inte svarar de på jour numret , får damp.
Men köpt ögondroppar nu iaf. Får väl köra lite egenvård så länge.

Nova har feber idag igen och blivit snorig och blöjan imorse var torr! inte bra, så nu vid ett ska vi till Vårdcentralen med henne och ta prover.

Märkligt att alla ska bli sjuka bara över en natt. =(

Tisdag morron!

Yeahs , det är det , och fy vad seg jag är idag.
När jag och Andreas skulle ut på balkongen igår kväll så regnade som f*n, trodde jag, tills jag upptäckte att jag fick små isbitar i huvudet haha . Va alltså hagel, wierd.
Var verkligen rena pesten att kliva upp ur den varma sängen, men nu har jag fått i mig en liten skvätt kaffe så nu börjar det vända lite iaf.
Nova springer runt här och jagar farbror med en tom toarulle haha, hon är så söt min lilla sessa.
Börjar vid 11 idag så har en stund till på mig att slöa lite. Måste förbi apoteket på vägen med och se om de har några ögondroppar eller liknande till Azlan, ser så hemskt ut usch. Tror det var därför jag inte kunde sova ordentligt för jag är lite nojjig. Blir helt fel när både Nova eller djuren mår dåligt.

Dagen idag då..hmm ja blir ju som sagt praktiken sen vet jag inte verkar bli rätt fint väder idag iaf , kanske ger mig ut och tränar lite med Chili.
Självklart leka med Nova också förstås hihi =D

Ny vecka, nya utmaningar..

Jajamen då var det måndag igen, lite sliten efter helgens strapatser haha men får skylla mig själv=P
Varit på praktiken ,kul att komma hem till en glad dotter och glada hundar hihi.
Imorse var det jätte konstigt väder..hela vägen gick jag och fällde upp och ner paraplyet. Såg nog rätt roligt ut.
Novas farmor och "Boffa" var här för en stund sen också, trevligt.
Den här veckan blir nog rätt så lugn i allmänhet till skillnad mot nästa. Ska på massor av möten och grejer nästa vecka. men skönt att det börjar hända lite =)

Nu ska jag fortsätta lite med middagen, idag bjuds det på fläskkarré och klyftpotatis!


Kika gärna in

i min "Bokhandel", finns många fler böcker än vad som visas där så kontakta mig gärna om det är någon speciell ni söker.

Söndag 27/9

Puh, städat och tvättat like an idiot idag! Varit lite lata på den fronten hela helgen trots att Nova inte är hemma. Men men skönt att ha det gjort nu. Igår var jag och andreas i lkpg och såg "flickan som lekte med elden" , jonas hänkade på också. Den var tyvärr inte så bra som jag förväntade mig, blev lite besviken, ettan var mycket bättre.
Efter det iaf blev det att stressa hem som fan en snabbis för att hämta lite grejer, sen bar det av igen in till mjölby där jag träffade lite vänner och hade trevligt, kvällen slutade i parken=) Nice.

Nu ska jag göra klart det sista innan Nova kommer hem=)

Då var denna dag snart slut

Dagarna går rätt fort nu , blir bara mörkare och mörkare om kvällarna. Precis kommit hem från praktiken, var tvungen att handla lite på hemvägen med. Så är det när man är glömsk XD
Nova har fortfarande lite växtvärk , synd om henne lilla gumman. Men får hoppas det ger sig snart.
Snart helg nu med ,  skojigt=P
Såg i loggen att jag haft en flitig besökare idag som tittade redan första gången 05:10 imorse haha det är till att vara morgonpigg.

Ska kolla hur det går på tradera sen blir det väl att glutta på tv:n en stund.

Hallå

Ni som kikar in får gärna lämna ett litet fotspår =D

Hej Hopp

Då var det torsdag, sovit som en gud inatt =P Var helt cptrött när jag kom hem efter kursen igår så tog inte lång stund innan ögonen gav upp. Men ändå var det lite segt att gå upp idag, men tog en kalldusch så nu jädrar har jag vaknat till hihi. Börjar inte praktiken förrän vid 16 idag så har några timmar på mig att pyssla lite här hemma och så. Nova är på dagis till halv två.

Måste berätta vad som hände på station i Mjölby igår kväll , på  perrongen mittemot där jag satt så kom det två poliser och gick. Och så stod det några tjejer utanför väntsalen som finns där som de pratade med lite och sedan gick de in i väntsalen. Undrade vad de skulle göra där inne för det syntes ingen människa genom fönstrena. Men rätt som det var såg jag en hatt som flög där inne och en äldre alkoholiserad man som slänger sig upp . Han hade legat där inne och sovit stackarn. Usch vilket liv en del har.sorgligt.


Ska ta lite kaffe och sätta fart, sen ska jag ut och "skvallerträna" Chili=)


*

Nu är det onsdag då då=P Varit på City G och lite..slog nog självrekord idag tror jag. PÅ underloppet av knappt två timmar lyckades jag bränna lite över fyratusen hehe. Känns sådär men hittade så grymt snygga  kläder på Mantorps fashion outlet  till både mig och älskling=) Blev 2 par jeans och en topp till mig och tre T-shirts och en Hood till honom.
Måste ju få unna oss själva lite ibland med hihi.

Annars har det väl inte hänt så mycket än så länge, hämtat Nova på dagis med förstås, de hade varit i skogen och grejat idag. Strax laga mat sen drar det iväg på hundkurs.

Nu gäller det!

Jajemen, bara att kämpa på! =D
Vilket gulligt väder det är idag, ruggit, blåst och lite regn mmmysigt=P om man är inomhus vill säga. Varit en toppendag idag, kändes lite annorlunda att börja kl 7 bara... fick så mycket tid kvar av dagen hehe skönt. Nova kom hem idag igen med såklart. Saknat henne massor fast hon bara varit borta sen igår <3
Ledigt imorrn , då ska jag och mamsen till City G och bränna pengar..usch men behövligt=D Och så är det förstås onsdag så det är hundkurs också.

Nu ska jag ta och laga lite mat sen sätta Nova i badet=)



Morrn morrn

Då var det morron igen då=P fast fortfarande mörkt ute så känns lite konstigt. Inte van att gå upp såhär tidigt riktigt hehe. Dags att dra iväg till praktiken strax , ska bara slänga i mig en kopp kaffe och filosofera lite.

Tjo

=)

Varit och lämnat nova hos mormor , saknar henne alla redan =S Fixat egna uska kläder nu med =) härligt.
Nu blir de att mysa framför tv:n med lite chips och fanta hihi


Ha de

Love my life

Är nu hemkommen från dagens 4 timmar=) Hade skitkul där idag, trevligt och roligt folk som jobbar där hihi.
Superpigg och gla idag! Mitt liv är så fantastiskt =) Har världens underbaraste familj.
Såg att det kommit en hel dröse med reklam här hemma , kul att sitta och kika lite på de.
Se om man hittar något skojigt kanske. Ska in till Mjölby om en stund och tänkt ta en fika och gå ett varv på stan en sväng. Kanske träffar på nåt roligt folk.

Snart är det dags att satsa järnet!



Måndag morgon

>>Nu var det måndag igen då:P Härligt , har man lite att göra=) Precis lämnat av Nova på dagis.
Om cirkus en timme bär det av till praktiken , där jag ska tillbringa fyra timmar av denna dag.
Och ikväll bär det av till mjölby en svänga, tänkte spåra med hundarna lite senare ikväll. Blir kanoners.

Ska vara lite social med älskling innan jag far <3


Natti Världen, nu ska jag sova !

Zzzz

Fiskarna-mitt stjärntecken

Detta stjärntecken har kallats för de två fiskarna sedan äldsta tider. Neptunus, den föränderliga egenskapen och vattnets element kombineras här och ger som främsta och starkaste egenskap att vara anpassningsbar och känslig. För fisken är det inre känslolivet mer verkligt än den yttre världen som ibland ter sig hård för honom.

Den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att han verkar sakna egna åsikter. Han hjälper gärna andra, och detta är han väl lämpad för. Hans empatiska egenskaper gör honom ofta till en god vän eller älskare. Liksom tvillingarna är han något av en intelligent dubbelnatur.

Det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. Både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. Det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. Flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor. Det finns en Neptunuskoppling till hav, drömmar och sömn.

Element: vatten Kvalitet: föränderlig Polaritet: negativ
Nyckelord: Neptunus, inspiration, lättpåverkan, medkänsla, humanism, sömn, flykt och elfenben.
Positiva karaktärsdrag: vänlig och receptiv.
Negativa karaktärsdrag: slarvig och hemlighetsfull.
Människokroppen: fötter och tår.


frågor och svar


Höger- eller vänsterhänt: jag är högerhänt
Humör just nu: glad!
Favoritgodis: Lakrits och choklad. inte alltför söta saker.
Är det nåt du absolut inte äter: inte vad jag vet:P
Kläder just nu: mjukisbyxor och stor t-tröja

Musik just nu: nada just nu
Vad sa du senast: "hmm , du får gå ut jag hittar inte skiten"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1800-tal. England. Eller kanske Framtiden. Åka runt i rymden.
Sommarplaner: är ju så gott som slut , inte planerat något speciellt än inför nästa år.

Fisk eller badkruka: Badar sällan, men är ingen badkruka.
Saft eller alkohol: Beror på i vilket sammanhang
Hur många kuddar sover du med: minst tre stycken, gosigt med kuddar
Favoritväder: Soligt och lagom varmt.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: sällskap, en kniv och en tändare

Spelar du nåt instrument: Har spelat klarinett men nu inget.
Morgon- eller nattmänniska: lite av båda faktiskt.
Sparare eller slösare: Pengar är till för att användas, men ska å andra sidan räcka till viktiga saker först. Kul får man ha om något blir över.
Bästa film: hmm svårt att säga
Tror på liv på andra planeter: beror på vad som menas med liv..
Kommer du ihåg din första kärlek:jajemen

Älskar du henne/honom fortfarande: yesbox
Har du några homosexuella vänner: japp
Tror du på mirakel: Japp.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja. Varför skulle det inte vara möjligt?


Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: har ju ett redan men vad sla vi säga 2-3 stycken sammanlagt kanske.
Bio eller promenad: Promenad. Fast man kan väl promenera till bion?
Är du kittlig: Ja, så in i den.
Snarkar du? vissa säger de men jag vet inte *S*

Stjärntecken? Fisk
Rädd för insekter? rädd kan jag väl inte påstå men är inte direkt någon fantast av dem heller.
Äckligaste insekten: vet inte riktigt
Det här är jag bra på: få saker gjorda, fundera, problemlösare

Bästa bok? Tycker om många, men serien "vargbröder" var rikigt bra. Älskar att läsa böcker
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? bli osynlig
Vad vill du jobba som? undersköterska eller djurvårdare/uppfödare/instruktör
Chips, morötter eller godis? Allt?
Pizza eller hamburgare? Hamburgare tror jag

Skriver du dagbok? Jajemen, varje kväll om ALLT som hänt, tankar osv
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? har en tattoo och en piercing i nuläget. haft fler förr men vet inte om det blir nån mer men tatuering blir det minst två till.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat oftast nu förtiden
Gungar du på stolen? Aldrig
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? kanske, beror på tillståndet

Vilken hand håller du gaffeln i?
Med två bestick :vänster ,med bara gaffel:höger
Är du rädd för blod? beror på vad det kommer ifrån
Saltar du på maten? Bara om jag glömde salta under tillagningen, det binder ju fett. usch
Gillar du att sjunga? nynna för mig själv visst men inte annars
Anser du att du är stark?kan inte påstå att jag varken är jättestark eller jätteklen.

Brukar du sola? brukade..nu har det varit lite dåligt med det.
Vad gör du om du får hicka? håller andan tills det försvinner
Röker du? ja
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? kaffe, men även te ibland om kvällen
Har du en besatthet? jajemen

bilder från 2007









Nova 1 år på skateboard

Söndag-en helig dag

enligt vissa , men inte i mina ögon. Ser det som sista lediga dagen innan allvaret börjar igen. Idag fick äntligen jag sovmorgon iaf för en gångs skull. låg och drog mig i sängen till närmare halv 12..göttigt=P
Drömde så sjuka drömmar bara..om en person utan ansikte..kände doften av parfym i drömmen och känner igen den lukten men minns inte från vem..lite creepy. Idag blir det nästintill att bara sega sig igenom timmarna och njuta av lugnet. Imorrn är det praktik igen och ska även till mjölby för Nova ska sova över hos min mamma till tisdag.
Då ska jag passa på att plugga lite tänkte , funderar på vad jag gett mig in på egentligen men men bara kämpa sig igenom siffrorna =P sen blir det att börja jobba kl 7.

Ska till lkpg någon dag nu i veckan med och kika på en liten krabat=)


Nu är det dags för en kopp coffee





Take me as I am or leave me alone

tji

Hoppades att vi skulle få somna innan tolv ikväll men njaa blev inte riktigt så..det är tydligt.
4:e dagen som Nova har växtvärk och vaknar av det på natten..stackars liten.
Min lilla kicka börjar bli stor=)



Mysigt

Precis myst lite framför tv:n med familjen och ätit pizza=) Smarrigt . Vad jag älskar hösten när det börjar bli ruggit ute, så mysigt med tända ljus då.
"svärmor" var här idag och hälsade på en sväng. Hon hjälpte mig att komma på en  lösning på novas fullproppade garderob också. Så nu är det ordning och reda på allt=P
Tvättat massor med, skönt att ha de gjort. Annars har det väl varit relativt lugnt idag.
Nästa helg blir det väl lite mer som händer skulle jag tro. Vi ska väl eventuellt på "Fading Away" som Rajje uttrycker det *S* sen på bio i Linkan. Blir nice!

Jag har en hemlighet som ingen vet

Vill inte säga mer förrän det gått ett tag men Guess what!? =P

Ett oförglömligt år




År 2009 kommer jag defenitivt komma ihåg så länge jag lever. Det har hänt så himla mycket saker så det är skrämmande. Och det är inte direkt några roliga och positiva saker , nej nej.
Bara död och sjukdomar i stort sätt. Jag fattar inte vart världen är på väg.
Det första kom som en stor chock och det värsta jag har varit med om, att förlora något man sett fram i mot så mycket. Finns säkert de som tyckte det var lika bra..det vet jag att det gör och ni är inte värda ett skit i mina ögon nu kan jag tala om. Visst åsikter kan man ha men för det första kan man hålla det för sig själv och för det andra kan man ju undra om det hade varit "lika bra" om det var ni själva som gick igenom det. Ska komma ihåg det i framtiden.

Just nu är hela fyra stycken allvarligt sjuka som står mig nära, under loppet av en månad. Det är riktigt skrämmande tycker jag. Nästan aldrig någon som varit direkt dålig på det sättet så långt som jag kan minnas sen kommer allt som en stor smäll med flera stycken på en gång istället. Man känner sig så maktlös när man inte kan hjälpa.
Men ni vet att jag håller tummarna för er och hoppas och hoppas..

Lördag

Nu var det lördag igen då =) Jag och Nova har varit ute två gånger med hundarna och varit en sväng på OK och handlat lite. Blir nog riktigt skönt väder här idag, sol och rätt så vindstilla. Märktes verkligen att det var fredag igår, bara kände det i hela kroppen *S*. Om ca en vecka sätter jag upp mig som vikarie inom äldreomsorgen igen. Ska bli jättekul. Även kontaktat skolan så ska in den 8 okt och få hjälp med en ansökan så får vi se om det blir nåt=) Rätt skönt att ha en utbildning sen i framtiden skulle jag tro.
Men samtidigt känns det lite konstigt att sätta sig i skolbänken, inte varit i någon skola över huvudtaget sen 2005! Så är ett par år sen. Å andra sidan har jag testat på att jobba med så olika saker och kommit underfund med vad jag vill bli , när man börjar gymnasiet så vet man ju oftast inte alls vad man vill göra. Är både för- och nackdelar med att vänta.
Nu ska jag se om Andreas gått upp, han fick lite sovmorgon idag, sen blir det tvätta täcken ,kuddar osv!


Ni har väl inte missat min "bokhandel"? finns många bra pocketböcker där, och finns ännu en massa som jag inte lagt upp så är det någon speciell ni kanske vill ha som inte är med på sidan så kontakta mig.


Day by day

Jahopp, då var det redan onsdag. Vad fort veckorna går nu , hinner knappt med i svängarna hehe.
Har varit praktik som vanligt måndag och idag. Igår var jag på AF i mjölby och hälsade på mamma också.
Nova och Chili fick följa med båda två=) Så "grabbarna" fick stanna hemma *S*.
Annars har det varit skapligt lugnt. Pysslat mycket i hemmet , jätteroligt att göra iordning och fixa lite små saker här och där..
Jag började plugga lite företagsekonomi idag online, gud vad mycket det var att hålla reda på. Inte klokt att folk verkligen kan lära sig sånt tycker jag haha. Andreas ska på utbildningsdag/info på fredag i lkpg mellan 9-15.30, stackarn ska sitta där i över 6 timmar och komma ihåg allt de säger och de med haha.
Men det kan nog vara bra ändå så man får lite tips och råd hur man går tillväga ..är som en stor djungel där ute. Vet inte var man ska börja riktigt.

Nu ska jag iaf mysa lite med min karl *S* sen krypa till kojs och drömma mig bort några timmar innan allvaret börjar igen=)

Tjaoo

få lägga mig tidigt

fick jag glömma iaf.. sitter här nu medan Andreas ligger bredvid Nova. Hon vill inte sova alls ikväll , lite jobbigt när man är helt slut själv och helst av allt bara vill krypa ner under täcket och stänga av några timmar.
Det slår aldrig fel alltså *S*. Men synd om henne att det är såhär nu, hon har ingen feber eller nåt men ändå är det något konstigt. Kanske kan vara växtvärk? eller trots?Jag vet inte.. Finns så himla mycket som kan spela in.
Det händer  så mycket i deras små kroppar hela tiden när de växer och allt.

Satt och  funderade förut på hur jag vill att framtiden ska se ut..svårt sånt där men på ett sätt borde man nog planera lite, eller iaf försöka. Tänker ju inte sitta i det här läget resten av livet iaf. Börja plugga kanske? Försöka få nåt vettigt jobb? Ta körkort? gud jag vet inte alls var jag ska börja.
Just nu känns det som att hela världen står still..iaf på arbetsfronten. Finns inte mycket alls att söka, och det som finns har de så mycket krav så det får man väl inte ändå. Sorgligt usch. visst timvikarie kan man ju bli men hur roligt är det i längden att aldrig veta månad till månad vad man får i lön och hur mycket/lite man får jobba osv.
Men men får ta mig en redig funderare och se vad jag kommer fram till.

Nu låter det som att lilltjejen somnat där inne med pappa iaf..och låter som han somnat där med hahaha.

Lördag

Möblerat om här hemma nu och fixat en massa =) blev skitsnyggt! Fick ryck igår kväll och tvingade Andreas att stänga av tv:n och hjälpa mig flytta grejer hehe. Men som sagt resultatet blev kanon plus att hundarna har fått sin egen hörna nu och tv-rummet blev mycket öppnare.
Annars igår så var det praktik såklart, handla lite sen kom grannen in en sväng med sina ungar och så kom morfar med så var fullt hus här en stund. När de hade gått allihop så mös vi framför tv:n med kyckling & potatissallad och lite popcorn efter det hihi. 
Idag vaknade jag rätt tidigt och satte igång med att putsa fönster, tvätta, städa mm så hållt igång ordentligt. Nova och Andreas har varit lite hängiga båda två idag så de gick och lade sig en stund förut. Då passade jag på att dona lite.

DRicka Coffe nu =P see ya later




Tänker på dig



*Igår och idag*

Igår var vår lilla "sessa" själv på dagis hela dagen. Hon var såå duktig=) Och även varit det idag.
Jätteskönt att det funkar så bra.
Var fullt upp hela dagen igår hihi först lämna på dagis, sedan praktik och när jag kom hem så var även "svärmor" här och hälsade på. Hon hade bla med sig en jättefin overall till Nova och ett My little pony påsklanan-set=)
Nova älskade det hehe. Vid 17 snåret drog det iväg till vardagslydnads kursen och var hemma ca halv 10.
Så jag har sovit riktigt gott inatt alltså.


Redo för dagis=)


Även idag var det praktik, men varit en lugnare dag idag överlag. Har rensat bland alla Novas leksaker så av tre stycken överfulla korgar blev det bara  2 halvfulla kvar hahaha men hon var så duktig och hjälpte till. Var typ beredd på rama skrik men icke. Hon var väldigt trött efter dagis idag men jag lyckades ändå få henne på någorlunda gott humör genom att baka lite havre kakor med henne=) Tyckte hon var super skoj.


Bakar *S*



Fick låna husses t-shirt efter duschen hihi

Precis duschat Azlan typ så ska väl ta och torka upp i badrummet *S* , sen blir det sooova!

nattinatt




Redan tisdag

Vad fort tiden går nu tycker jag, känns verkligen att hösten är på väg också. Mys=)
I helgen kom Elin hit och stannade över natt, jätte kul att få umgås med henne. Vi var ute med hundarna allihop och på kvällen blev det film och glassbomb=P smarrigt!
Vi är friska nu iaf så det är jätte skönt, var något hastigt och lustigt haha. Igår var jag på praktiken igen 10-14, fick lite andra tider den här veckan än jag fått innan , roligt med lite omväxkling ibland.
Andreas var med på inskolningen igår då och det gick bra det med, idag så lämnade vi henne i 2,5 timme och det hade gått super bra det med så imorrn ska hon vara själv där hela dagen. Lite pirrigt men det går nog vägen. Jag och Andreas passade på att ta en liten promenad och umgås själva och städa lite.
Jag var ledig idag men resten av veckan nu så är det full fart.



Vår duktiga tjej på väg hem från dagis med pappa

Bilder från helgen



Nova hjälper till att steka köttbullar



Elin nere på banan i regnet



Azlan på språng



Nova ville också träna hundarna =D



Hon kämpade såå bra hihi



På kvällen blev det mys framför tv:n med glassbomb=P



Nova=)

3/9 ..Lite sjukt..

Inte skrivit här på några dagar nu..varit fullt upp känns det som.
Har varit på praktiken denna vecka med såklart och i måndags var vi på loppis här i Boxholm, fanns mycket
roliga prylar men vi köpte ingenting. Däremot hittade "svärmor" rätt mycket =)
I tisdags drog det igång med inskolningen på dagis för Nova och det gick jätte bra. Så det är skönt det, hon ville knappt gå därifrån när vi skulle hem. Fast vi var bara en timme då men igår var hon och Andreas från halv 9 till halv 2 och det gick kanon det med dock så var hon skapligt trött när de kom hem så hon somnade och sov hela 2 timmar på eftermiddagen hihi.
Idag däremot blev det inget dagis för hennes del. När hon vaknade imorse var hon så otroligt gnällig och ville inte äta eller nåt så jag tog tempen och den visade på 39,1 C  ..på morgonen! Stackars liten..man blir lite nojjig.
Även jag mådde konstigt när jag vaknade..hela halsen kändes svullen och det var som att andas genom ett sugrör tills jag gick upp och rörde lite på mig. Sen blev det hosta utav det istället..roligt roligt och feber=(
Ringde till Vårdcentralen pga att jag tyckte att det var så hög temp på Nova för att vara så tidigt på morgonen så de skulle ringa tillbaka senare idag så får vi se hur det är då.
Men är väl sånt som går över, bara typiskt att det ska hända nu.
Jag känner mig väl inte direkt "död" om man säger men skippar praktiken idag ändå för jag vill inte riskera att smitta någon annan där. Man vet aldrig.


RSS 2.0