Sunday

Azlan väckte mig imorse genom att buffa på mig. När jag öppnade ögonen och allt så kände jag en jätte stark lukt. Och Nova hade smugit upp före oss..och gissa vad hon hade gjort? Jo, hon hade letat reda på sitt nagelack, lyckats öppna det och målat sina naglar själv hihi. Var jättefint faktiskt. Hon hade målat så noggrant så =D
Skent till förrådet typ 5 ggr nu på förmiddagen också för att leta reda på dels overaller till Nova för att se om de var för små eller inte och sen ville ja hitta min kavaj..men de kom fram till slut.
Vi ska på kalas idag i Mjölby och fira Carro , så vi åker väl med tåget runt 14 tiden. Ska även lämna av Nova hos farmor framåt kvällen sen innan jag åker hem så ska hon sova där inatt. Blir roligt för henne att komma iväg från oss en stund haha =P Ne skämt åsido men hon tycker det är roligt att åka iväg och det var ett tag sen nu.

När jag var på morgon promenaden med hundarna förut ,såg jag en kvinna som var ute och gick med NIO stycken hundar på en gång..f*n jag tycker det räcker gott och väl med två haha.

Nu ska jag ta och packa en liten väska till Nova som hon ska ha med till farmor och kanske ta en macka och lite kaffe !







"Du är inlåst i minnets gömma, nyckeln har du själv"

*Grattis Carro!*



Idag fyller lillasyster/moster 12 år! Grattis på dig gumman.
Kommer och firar dig imorgon=) Kramar

Helg




Sockerkakan blev helt okej igår ändå hehe. Kvällen avslutades med mys framför Ice age 3 , goda smörgåsar och frukt=) Nyttigt och bra *S*.

Idag har vi städat och tvättat, som vi alltid verkar göra puh. Men men sånt är livet.
Elin kom och hälsade på också=) Så vi åt lite god mat och umgicks. Riktigt roligt faktiskt. Även mamma kom förbi senare en stund så vi tog en promenad allihop utom Andreas och Chili. Var lite för långt för Chili att gå den rundan än så hon får vänta några månader till hihi.
Elin "kärade" ner sig i Azlan och ville ta med sig honom hem typ haha no way! Hon är så himla hundrädd över lag så var kul att hon ändå kunde känna sig bekväm med honom iochmed att han är så fruktansvärt lugn jämfört med Chili Vilde =D Fast hon börjar lugna sig hon med nu lilla skruttan, börjar ju bli stor.
Nova tyckte att det var jättekul att de kom iaf=)

Ska ta och hoppa in i duschen, sen sätta mig och mysa med Andreas. Tänkte se "Män som hatar kvinnor" och äta lite godis och läsk.

Tjao

Äntligen Fredag!

Nu är det äntligen helg igen =D Styrt och ställt här hemma idag med det mesta så nu är det rent och fint igen.
Förstår inte hur det kan bli stökigt så fort, men men är väl bara så. Varit på möte idag med som gick kanon så det känns bra att det börjar rulla på igen efter allt strul.
Ringde min farfar förut , han opererade hjärtat igår och det blev väldigt kritiskt under operationen så de fick avbryta. Så nu får han vänta ända tills november på att göra färdigt den..stackarn. Men han mådde bra efteråt ändå så skönt det. Han skulle få åka hem redan idag.
Tycker att det är så tråkigt att det ska hända så mycket saker det här året..men det är väl livets gång antagligen.

Var iväg till "grusbanan" med hundarna för en stund sen, det tyckte de var jätteskoj att springa lösa och busa hihi.
Märks sån himla skillnad på Chili sen vi fick hem Azlan. Hon har blivit mycket lugnare pga att hon får utlopp för sin energi på ett helt annat sätt som inte vi kan ge riktigt. Så det är super. Känns nästan som att det är lättare att ha flera hundar än bara en haha XD

Jag och Nova bakade en sockerkaka precis med som vi satt in i ugnen nu, får se hur den smakar hehe gör inte sånt så överdrivet ofta. Och det märktes i skafferiet , både bakpulvret och vaniljsockret var för gammalt *S*.


27/8

Idag har det varit en lång dag. Gick upp super tidigt och gick ut med hundarna och älskling och Nova gick också upp kring halv 8. Vi börjar få rutin att gå upp runt 7-halv 8 varenda morgon nu hehe. Men skönt det, iaf för Andreas för han har ju lite svårt att somna om kvällarna men nu börjar det fungera bättre. Men det är klart, sover man länge på morgonen så blir man inte lika trött på kvällen.
Var även uppe och tog en kaffe hos grannen i förmiddags, trevligt=) Sen bar det av till praktiken och hemma runt fyra för jag var tvungen att stanna till och införskaffa en feber termometer och bunkra upp panodil förrådet här hemma. Är ju snart höst och med det kommer väl alla jäkla förkyldningar mm.
 Vi lyxade till det lite ikväll med pizza för en gångs skull..var längesen vi åt det faktiskt. Men man blir så äckligt mätt efteråt hehe.

 Ställde mig på vågen förut..visade sig att jag gått ner 4,5 kg på ca 10 dagar..inte bra=( mitt bmi ligger för närvarande på 18,8..fattar inte för jag äter som en häst alltså..suck.

Friska fläktar

Gud , vilket konstigt väder det var idag. Regnade massor först i omgångar sen började blåsa..sen sol..hmm wierd.
Var på praktiken förut och kom hem vid 16 snåret, var lite mer att göra idag. Lite seg med för gick upp så tidigt hihi men ändå har jag varit ute i skogen i 50 min med hundarna nyss =) Skönt för dem att röra på sig..ska ner på grusbanan och släppa dem lite senare med tänkte jag.
Nova har varit på ett j*kla humör idag haha riktigt bestämd och så. Vet inte varför..kanske understimulerad men man vill ju inte gärna gå ut i nån lekpark när det är blött och dant.  Visst har man regnkläder och så till henne men man är ju inte smart nog att skaffa något till sig själv =D
Ikväll sen blir det bara att ligga och flöta i soffan *S*

Nu är det dags för lite kaffe !

Onsdag

Nu är natten förbi, varit vaken sen 7 och gått två rundor med båda hundarna tillsammans, gick rätt bra faktiskt.
Lite ovant att hålla två på en gång bara men man lär sig väl.  Chili sov i sovrummet på golvet och Azlan låg och vaktade vid ytterdörren hehe. Hörde att han "harklade" sig lite när tidningen kom. Men inget överdrivet, så skönt det iaf.
Regnar som f*n här idag, inte roligt för jag ska cykla till praktiken sen vad det lider haha. Men mysigt när man är inne*S*, vi åt en riktig "familjefrukost" här förut och det var mysigt, händer inte spec ofta för det brukar alltid vara någon som sover lite längre men inte idag.
Ska joina Nova framför askungen lite nu med en skål vindruvor.

Min morfar fick besked på provsvaren igår..såg inget vidare ut =(

Tisdag och äntligen bredband igen!

Jao, nu har vi äntligen kunnat fylla på bredbandet igen hihi=) Blir helt fel av att vara utan.
Idag har det varit fullt upp sen kl 6 imorse . Åkte till mjölby vid 8 med Nova för att jag skulle till AF idag sedan vidare till City G och handla massa gottig mat =P Var även i Skänninge och hämtade Azlan idag, en 10 månaders rottis/boxer som vi ska ha på foder nu en månad för att se hur det funkar. Funkar det så behåller vi honom=) Han är som en förvuxen bebis på 40 kg typ haha. Är så himla trött nu så blir väl att ta nåt lätt att äta sen krypa ner..praktik imorrn.





Azlan




Lite skillnad i storlek *S*

Tvätt & Stök

Inatt har jag sovit som en liten gris tror jag hehe..skönt=) Nova däremot vaknade nog runt 6 men då
fick Andreas gå upp och ta henne så jag fick sova lite.
Om en timme bär det av ner till tvättstugan , sen blir det att städa Novas rum troligtvis.
Hon är en riktig stjärna till att stöka till ibland, den lilla busen.
Kommer snart vara utan bredband i 1-2 dagar =( trök.

*Myspys*

Lördag kväll då..säkert många som är ute och festar till det nu men jag sitter inne och myser under en
pläd framför tv:n =) Härligt, skönt att ta det lugnt och bara slappna av. Nova hon sover redan hihi, mamma,elin och carro var här förut en sväng och fikade. Roligt att träffa dom. Elin verkade trivas rätt bra på skolan och det ändå..och tro det eller ej men hon diskade sin tallrik efter vi ätit glass förut..jag trodde ögonen skulle hoppa ur huvudet på mig *S* Aldrig sett henne diska. Men hon sa att hon blivit så van nu efter att hon flyttat dit hehe. Är nog bra för henne att bli lite mer självständig.

Ikväll
nu då så blir det som sagt att bara koppla av och ha lite mysigt med Andreas <3





.



"Man tänker oftast mer på det man förlorat än på det man har,varför är det så?"

Det man förlorat är ju ingenting man kan göra något åt, det är redan borta.
Det man har finns ju fortfarande och går att påverka.
Konstigt det där, jag tycker att man ska vara rädd om det man har och ta vara på tiden man får
med alla , för det kommer den dagen när man förlorar det med,  av olika anledningar.
Livet går ju vidare, men frågan är om man hänger med och lever livet eller om man
bara flyter med och låter det bli som det blir.  Jag har nog "levt" i det sistnämnda större delen
av mina år men va fan är det så kul? Jag vill ta vara på livet och verkligen leva..det är faktiskt skillnad
på att leva och att leva.


Lördag

Nu sitter man här inne och njuter lite av tystnaden med en kopp kaffe. Andreas är ute med Nova som leker kurragömma med grannflickorna ute vid lekparken. Var nere och köpte lite galia melon för en stund sen..gott=)
Var meningen att vi skulle tittat på dragkampen lite som är här idag men Nova ville inte det , utan hon ville leka med julia och hanna. Så får väl passa på , de leker ju inte så ofta nuförtiden. I eftermiddag kommer mamma och mina systrar och hälsar på lite=) Blir roligt..var ett tag sen de var här nu.
Se vad syrran säger om skolan och allt hihi. Kom även på att Carro fyller år nästa lördag..då blir hon hela 12 år hehe känns overkligt. Tiden går så fort. Men men hon ska väl blir större hon med, man kan ju inte vara liten för all framtid.


Hemma

Nu är jag hemkommen från praktiken =) Varit en lugn dag där idag ..lite lagom det är ju ändå fredag hehe.
Diskat och plockat lite nu med här hemma..och fick ett samtal från ett företag som hade hittat mig på amv och var intresserad av mig så jag ska på anställningsintervju på måndag i linköping=D
Får la se vad det är för nåt..
Nu blir det att ta en kopp kaffe, umgås med min sessa sen hoppa in i duschen.
Sen är det dags för fredagsmys!

Freeedag =D

Nu börjar även denna vecka dra sig mot ett slut. Tycker att det har varit en relativt lugn och trevlig vecka ändå..lite bekymmer men så är det ju alltid..man måste ju ha lite problem annars kan det ju aldrig vara bra hehe.
Ska strax iväg till praktiken, tredje dagen idag, sen blir det lugnt tills måndag. Får se vad vi hittar på i helgen, skulle vara dragkamp på hemmaplan här imorrn så blir kanske att gå och titta på det om det blir skapligt väder, och på Söndag kommer "svärmor" och hennes sambo och hälsar på lite.
Ikväll ska vi bara mysa hela familjen har jag tänkt , med lite gott framför tv:n eller något =)
Min syster kommer hem till Mjölby och hälsar på över helgen efter första veckan på elevhemmet och nya skolan. Ska bli roligt att höra hur det går för henne..hon hade väl haft lite hemlängtan redan men hon ska ju stå ut 3 år till så bara att ta sig i kragen hehe. Men hon vänjer sig nog snart, är lite svårt i början att komma till ett nytt ställe och inte känna någon.
Nu ska jag ut med hunden sedan blir det väl lite kaffe innan jag cyklar iväg i regnet.

Kram på er



20/8 =)

Idag fick man lite klirr i kassan iaf..sköönt hihi. Hatar sista veckan innan den 20:e.
Gick upp redan vid halv 8 imorse och så bar det av till affären och handla lite såklart hehe..sen bar det vidare till praktiken, var där från 11.30-15.30 idag och blir likadant imorrn.
Riktigt skönt väder idag , sol och blå himmel=D
Var hos läkaren igår med förresten , var inget bråck iaf så skönt det..var typ min största rädsla.
Känns lite bättre nu när man fått det bekräftat.

Ska ta vara på solen lite nu innan den går ner *S*

Hörs senare=P




Nova blev så gosig när jag skulle iväg till praktiken <3

Tisdag

Idag var det första dagen på arb.praktiken, var jätte roligt faktiskt. Lär nog trivas där =D
Ska vara där torsdag, fredag denna veckan med, men imorrn är jag ledig hihi..trött som satan så lär nog somna som en gris ikväll skulle jag tro. Nova har varit trött och gnällig mestadels av dagen..kanske är på väg att åka på nån skit =S
Nu sover hon iaf min lilla sessa<3
Hon har tjatat om en sparkcykel/kickboard hela dagen som hon fick syn på i reklamen..så där har ni ett julklappstips till henne redan nu hihi
Kattis kom ner och bjöd på våfflor förut =D det var riktigt smaskens kan jag lova! Nova fick i sig hela två stycken hehe trots att hon ätit mat precis innan.

Var i lekparken en sväng förut också med Nova och hon skulle sätta sig på en liten sten och ville att jag skulle ta kort på henne. Precis när jag skulle trycka av kameran så föll hon ihop och hon skrek liksom med hela ansiktet fast det inte hördes något..fick ingen luft och jag fick världens panik därute och fattade ingenting..då visade de sig att när hon satte sig på stenen så fick hon en pinne rakt in mellan revbenen i ryggen. stackarn,men hon återhämtade sig fort men guud vilken panik man får när såna saker händer usch.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan lite och se om det är nåt att ha på tv:n ikväll

natti på er









Måndag

Precis varit i tvättstugan och slängt i två maskiner =) Älskar att känna doften av nytvättat hihi
Annars idag har vi styrt lite här hemma än så länge och Nova vill inte ha blöja så självklart utnyttjar vi det med att försöka få henne på pottan men går inget vidare..hon ställer sig rätt upp och ner på golvet bara och låter det komma.
Men är väl bara att ha tålamod.
Jag känner mig mycket mycket piggare och gladare idag..känns som man är pånyttfödd haha.
Imorrn börjar jag på praktiken, ska bli roligt..hoppas jag iaf.
Om jag inte minns fel så tror jag att Novas gammelfarmor, Maud, och Sören skulle komma och hälsa på oss idag med=)

Nu ska jag sätta mig med en god kopp kaffe innan jag ska ner till tvätten igen=)





Söndag

Nu lider helgen mot sitt slut, i fredags var jag och Nova i Mjölby för att jag skulle till AF..igen..mycket spring där just nu känner jag. Men nu blir lugnt till den 25:e iaf haha.
Var och hälsade på mamma med när vi ändå var där, Nova tycker verkligen om att vara där hihi hon tjatade om att åka dit igen så fort vi kom hem. Kattis och barnen var också i Mjölby så vi fick åka med dem hem=)

Igår regnade det här nästintill hela dagen, så vi passade på att städa  och lagade lite god mat och  jag och älskling spelade kort. Nova hade lite feber med stackarn. Men idag verkar det vara bättre än så länge.
Dagen avslutades med att vi satt och mös framför tv:n till en film allihop=)

Idag vet jag inte riktigt vad det blir än, slipper ta mina tabletter idag iaf då kuren tog slut igår! =D sköönt!

Min syster och mamma och de ska till Norrköping idag och förbereda Elins rum..hon flyttar till elevhemmet imorgon..kommer sakna henne mer när hon är så långt bort =(





Lycka till med skolan och allt =) kommer sakna dej <3

Tappa Tänder

Usch, inatt hade jag en dröm där jag drömde att fem stycken av mina kindtänder var lösa och sen lossnade.
Har drömt liknande drömmar två gånger i mitt liv innan och då har någon i min närhet gått bort..först min morfars syster sen vår son..=(  Hoppas innerligt att det inte händer något med någon nu igen efter denna dröm. 



12/8

Inatt fick vi sova allihop ..sköönt=) Mycket piggare idag, vi har precis städat hela lägenheten.
Tycker att det är så härligt när det luktar nystädat hihi och så regnar det ute med..mysigt.
Blir väl att bara umgås och mysa med familjen idag, se om det blir att spela lite kort eller yatzy hehe=)

Börjar må lite bättre nu iaf trots medicineringen , är bara tre dagar kvar sen slipper jag den..förhoppningsvis , får se vad läkaren säger.

Nu ska jag och Nova snart  börja fixa lite med maten tror jag..blir spagetti m köttfärssås idag, mums =D


Zzzz

Nu börjar jag piggna till lite..lite sent men ändåXD lagade till lite ugnstekta revbenspjäll som vi gottade i oss för en stund sen..mums=P


 ..var inget kul att våldgästa mamma..hon var  redan vaken haha =D nevars det var roligt faktiskt , däremot sov både carro och Elin , men det blev inte långvarigt sen dess att vi klivit innanför dörren . Elin flyttar till elevhem i Norrköping på Söndag..kommer kännas som att hon är så himla långt bort. Hoppas verkligen att vi ses lite iaf.

Vi var hemma från mjölby vid 12 snåret och helt färdiga båda två så vi gick och lade oss en liten stund:)
usch tycker att hela dagen blir fucked up när man inte får sova ordentligt, men hoppas de blir bättre inatt sen. Var på Af som sagt och träffade min coach, kände mig lite otrevlig och disträv för var så seg *S* men men jag kom dit iaf=D
När vi väntade på bussen så var  en lyftkran i full gång med att flytta  material precis bredvid busskuren, nova var lite nyfiken och jag sa åt henne att stanna bredvid mig så hon inte gick för nära..lite onödigt. Då vräker hon ur sig " -Ja, annars jag kan dö mamma!"  Jag blev väldigt ställd där alltså, aldrig hört henne prata om döden eller liknande , fattar inte vad hon får allt ifrån. Var lite små läskigt =S
Men det är väl lite den åldern , de frågar om allt möjligt och pratar så himla mycket om verkligen allt och blir väl mer och mer medvetna om livet på olika sätt.
Mycket nytt man får lära sig att tackla *S*







Seg

Nu sitter man här och ska ta bussen till mjölby om ca 30 min..skapligt trött. Jag somnade runt halv två inatt och vaknade av Nova som vägrade somna om vi typ halv fem så var bara att gå upp =S Inte mycket sömn där inte..ska inte vara på AF förrän 11 men känner att ja lika gärna kan ta bussen redan nu , så kan jag gå och våldgästa mamma lite hehe. Nova ville så gärna åka med och hon var så gullig när hon frågade så visst varför inte? Får vi umgås lite själva.=D
Tråkigt att det regnar bara, får se om jag hittar mitt paraply annars blir det en blöt resa haha.

See you later..<3





M

Nu har jag gjort lite ändringar i bloggen hihi..lite till jag vill ändra men orkar inte sitta med det mer just ikväll tror jag..får se=)
Ser lite roligare ut nu iaf.

Blir att fara till mjölby både imorgon och på fredag till AF..roligt roligt..fattar inte varför jag får två tider samma vecka men skönt att ha det gjort. Idag kom min morfar hit oanmäld och plinga på, lite skönt att träffa honom nu sen alla omständigheter. Vi fikade och pratade lite=) Samtidigt som det åskade..Nova var så rolig när hon hörde första mullret, då sa hon " hör du mamma? Oskar pratar.." hahaha. Hon är så gullig min lilla sessa<3
Nu är det "bara" fem dagar kvar på kuren iaf..skönt när den är slut..blir helt konstig och mår skit av den =(

Ska väl ta och krypa ner och mysa lite med älsklingen nu snart, blir upp tidigt imorgon.

Tjao så länge

PS:Tack så jättemycket för stödet och hjälpen igår kväll..du vet vem du/ni är.

F

Nu har jag varit sådär lat igen..:P ne men inte pallat med att sitta här inne i "skrubben" i värmen.
Veckan som gått har väl varit relativt lugn förutom att jag fick reda på att det typ är helt knas i min kropp, men fått tabletter mot det nu så håller tummarna för att det ska bli bra sen. Även fått mer klarhet gällande praktiken och de..blev att börja den 18:e aug, 4 timmar/dag, tre dagar i veckan haha..inte katigt men ändå skänt att få göra något iaf.
Just det, det får jag inte glömma att nämna..Joline fick sin lille bebis natten till söndagen förra helgen. Blev en liten Alexander=) Grattis till er igen=)

Och som jag misstänkte lite så lyckades jag inte att sluta röka denna gång heller..men bestämt nu för att börja trappa ner massor istället och ta det lite i taget istället för att tvärsluta. Om inte annat får jag väl snart dra till drastiska åtgärder..dricka upp ett glas med fimpvatten eller nåt haha fy fan. Tror nästan nåt sånt skulle hjälpa men vem vill häva i sig sånt äckligt skit..?

Igår möblerade vi om en massa här hemma, och kom fram till att vi behöver typ en bokhylla eller nåt liknande till=P Får väl bli en sväng till ikea efter löning..hittat en skitsnygg hylla jag vill ha.

Idag har vi inte gjort så jätte mycket, varit ute i lekparken lite och så gick vi en ganska rejäl runda allihop i den skööna solen=)Myst framför tv:n har vi gjort nu ikväll med och tryckt i oss lite godis hihi ..det uppskattades av Nova iaf=D Jag har dock varit väldigt trött och vimsig idag ..vet inte om det beror på kroppen eller tabletterna men inget vidare kan jag säga. Var tvungen att gå och lägga mig en stund på dagen förut och det är väldigt sällan det händer att jag gör de.




Jag och Chili latar oss lite



Ut på promenad=P



på väg hem från läkaren i onsdags..världens bilkö mot skänninge pga skänninge marknad.




Nova klädde ut sig igår..vi höll på att skratta ihjäl oss när hon kom ut från sitt rum hahaha

V

Aj då , vad jag varit lat..insåg att jag inte skrivit i bloggen sen i tisdags.
Vet inte om jag ska rabbla upp allt som hänt de senaste dagarna, men kan ta det viktigaste. Var ju såklart på valpkursen i onsdags, det var jätte skoj..var sista gången dock =( men vi hoppar på en ny kurs den 2 september igen =)
Var på af med..de var nöjda och glada iochmed att jag redan har fixat praktik och det. Hoppas bara jag trivs där, men det får jag väl tro, ska bli skönt att komma ut igen iaf.
I torsdags var det min morfars "tur" att åka till sjukan, känns som det händer i hela släkten snart..att alla ska bli dåliga=(..går inte in på detaljer men var inget livshotande iaf så skönt det. Älskling var och tömde det sista och städade i sin gamla lägenhet, så nu finns ingen återvändo haha. Han tog även med sig lite av det som fanns kvar. Svärmor var med och hjälpte till med det =)

Som ni vet så är dagen DET kommen..dags att sluta bölma. Var svårare än jag trodde, fy fan varit som att leva i en mardröm hela dagen. vaknade på skit dåligt humör i allmänhet och det blev ju inte bättre av att vara röksugen också.
Suttit och kollat på skitäckliga bilder på sjukdomar som rökning kan orsaka..höll på att kräkas, men dock ändå röksugen. Vet inte vad  man ska göra riktigt. Jag vill ju sluta och har gett mig fan på det men alla dessa "monster" i huvudet..suck. Det är ju inget man kan styra över.
Hoppas iaf jag är på bättre humör imorgon när jag vaknar annars står jag inte ut med mig själv.







RSS 2.0